Kuva: Johanna O’Lee (alunp. Iona ó Laidhigh, myöh. tunnettu henkipatto Redhead Jo) viimeisessä hänestä otetussa kuvassa ennen matkalle lähtöään uudisraivaajaksi. Vuosi tuntematon.

Ol’ Frontier Rendezvous 2006


Ahdistaako kaupungin pöly ja ruuhka? Oletko väsynyt väistelemään hevoskärryjä ja lantapaakkuja jalkakäytävillä? Oletko tylsistynyt kaupunkielämän stressiin ja kiireeseen? Oletko tympiintynyt työnantajaasi tai tylsään alipalkattuun työhösi?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä uudisraivaajaksi itäiselle uudelle maalle, jossa vehreät preerianiityt kutsuvat juuri sinua ja rikkaudet odottavat vain ottajaansa! Nopeimmat ja yritteliäimmät ovat jo ehtineet parhaille valtauksille ja päässeet jo vuolemaan kultaa, mutta vielä ehdit mukaan vuosi vuodelta suuremmaksi kasvavaan Ol’Frontier leiriin. Kokoa varusteesi ja lähde jo matkaan, sillä onni ei odota kuin ottajaansa.

Vuoden 2006 lännenharrastajien päätapahtuma Rootsinpyhtään Ol’ Frontier Rendezvous järjestetään 2-11.6 Ruotsinpyhtään Ruukin alueella, n. 100 km Helsingistä itään. Luvassa on koko viikon weekend-to-weekend leiri joka huipentuu valtaisaan iloitteluun Ruotsinpyhtään Old Time & Bluegrass festivaalien kanssa.

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Lue lisää näiltä sivuilta ja ilmoittaudu mukaan.

Lue Eversti Wiley E. Weaselin liikekannallepano

Rootsinpyhtään territorion kartta

Rootsinpyhtään historiaa

Ilmoittautuminen
—•—•—•—

Leriiin osallistujat ilmoittautuvat täällä.

Ol' Frontier Hotel
—•—•—•—

OFC
Wäsynyt matkaaja joka pölyisen preerian ylityksen jälkeen toivoo löytävänsä lokoisan makuusijan ja vähän murua rinnan alle löytää etsimänsä Ol’ Frontier Company:n hotellista.